Comencen les obres de renovació del parc infantil del carrer de Bellavista

Comencen les obres de renovació del parc infantil del carrer de Bellavista10 de novembre de 2020

Avui han començat les obres de reforma del parc infantil del carrer de Bellavista (Parc des primer sol), que comportaran la renovació total d'aquest espai. Per aquest motiu, el parc romandrà tancat des d'avui fins a la finalització de les feines.

Concretament, es canviaran els jocs i la gespa artificial, i també s'instal·larà una nova il·luminació i es durà a terme una actuació als pluvials.

En total, el nou parc comptarà amb sis jocs adreçats a fillets i filletes de 0 a 5 anys. L'objectiu és que els més petits puguin jugar tranquil·lament en aquest parc i els més grans emprin el parc de s'Esplanada. 

El pressupost de renovació dels jocs i de la gespa artificial és de 18.120,23 euros (IVA inclòs). 

Pla de renovació dels parcs

La reforma del parc infantil del carrer de Bellavista s'emmarca en el pla de millora dels parcs del municipi. En aquest sentit, cal recordar que està prevista l'ampliació del parc infantil de s'Esplanada, un espai en el qual l'any passat ja es van renovar els jocs, el paviment i la il·luminació. 

 

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell