L'Ajuntament atorga 4.550 euros en la segona convocatòria d'ajuts per als autònoms i negocis afectats per la covid

L'Ajuntament atorga 4.550 euros en la segona convocatòria d'ajuts per als autònoms i negocis afectats per la covid11 de novembre de 2020

L'Ajuntament des Castell ha atorgat un total de 4.550 euros en la segona convocatòria d'ajuts econòmics adreçada als establiments que han sofert una pèrdua econòmica derivada de la crisi ocasionada per la covid-19, i que no es van poder beneficiar de l'anterior ajut municipal de 700 euros.

En les bases d'aquesta segona convocatòria s'han reduït els requisits de sol·licitud, per tal que hi poguessin accedir tota mena d'autònoms. En total, s'han concedit 13 ajuts, que rebran la quantia de 350 euros per sol·licitant. 

A aquesta segona convocatòria s'han presentat, principalment, establiments de restauració i taxistes.

La finalitat dels ajuts és la de contribuir al manteniment del teixit comercial i empresarial des Castell i a l'impuls de la promoció i dinamització del sector.

Primera convocatòria

Cal recordar que en la primera convocatòria del passat mes de juny l'Ajuntament va atorgar un total de 45 ajuts per una total de 26.571,49 euros.
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell