Programa d'acompanyament digital a la Biblioteca des Castell

Programa d'acompanyament digital a la Biblioteca des Castell16 de novembre de 2020

La Xarxa de Biblioteques de Menorca engega un nou programa d'acompanyament digital, adreçat a tots els ciutadans amb dificultats o falta d'habilitats per realitzar tasques digitals.

Es tracta d'un servei facilitador, que neix amb l'objectiu de promoure l'autonomia del ciutadà i el seu aprenentatge per desenvolupar-se lliurement en la societat digital. 

La Biblioteca des Castell, juntament amb la d'Alaior, Ciutadella i Maó, són les biblioteques que participaran en la fase de proves d'aquest nou servei d'alfabetització digital que està obert a tota la ciutadania.

En aquesta fase, el servei es donarà els dimarts de 17.30 a 19.30 h, començant el 24 de novembre.

El programa comptarà amb un formador/facilitador per atendre les consultes.

Inscripcions

Es pot sol·licitar cita prèvia a la Biblioteca des Castell en persona, al 971 35 23 66 o escrivint un correu a bibescastell@menorca.es
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell