Se suspenen totes les activitats del dia de Sant Antoni

Se suspenen totes les activitats del dia de Sant Antoni12 de gener de 2021

Davant l'empitjorament de la situació epidemiològica, l'Ajuntament des Castell ha decidit suspendre tots els actes que s'havien programat per al dia de Sant Antoni, el proper 17 de gener. 

Les activitats s'havien preparat seguint la normativa sanitària vigent, però finalment el consistori ha optat per aplicar el principi de màxima prudència. 

D'aquesta manera, queda suspesa la tradicional ruta culinària i el mercat, així com les beneïdes, l'actuació de la Colla de Geganters i Grallers des Castell i les partides d'escacs. També queda suspesa la ruta literària Àngel Ruiz i Pablo i l'exposició de pintura dels alumnes de l'escola municipal.

De moment, es mantenen les activitats de la Biblioteca Pública i del Casal de Joves, que es duran a terme seguint les restriccions d'aforament vigents i complint totes les mesures de prevenció. 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell