Servei d'Acompanyament digital a la biblioteca

Servei d'Acompanyament digital a la biblioteca

Un servei gratuïti públic on t'ensenyam a resoldre tot tipus de consultes: fer gestions al GestIB, resoldre dubtes sobre el classroom, l'edició d'un blog, tramitar amb l'Administració Pública, fer una compra per internet, dubtes amb aplicacions o amb la configuració del mòbil o la tauleta, entre moltes altres.

A la Biblioteca des Castell, l’horari del servei és els divendres al matí de 10.30 a 12.30 h. Podeu sol·licitar cita prèvia a la Biblioteca des Castell en persona, al 971 35 23 66 o escrivint un correu a bibescastell@menorca.es. També donen aquest servei les biblioteques públiques de Maó, Alaior i Ciutadella.

No et quedis amb el dubte. Demana! A la biblioteca pública t’ajudem.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell