Creu Roja estrena nou local as Castell

Creu Roja estrena nou local as Castell5 de febrer de 2021

La Creu Roja des Castell ha estrenat recentment un nou local molt més gran al centre del poble, que permet millorar les activitats que l'entitat duu a terme al nostre municipi.

L’anterior oficina s’havia quedat petita i desbordada, tant per la logística de productes de primera necessitat que es reparteixen a famílies, com pel nombre de persones que participen en els tallers i activitats que s’hi duen a terme.

Per això, a finals del 2020 es va procedir al trasllat i a la redacció del pla d’usos i activitats del nou local, ubicat al nombre 43 del carrer Gran.

L’horari d’atenció al públic és dimarts, dimecres i dijous, de 9 a 13 hores, i divendres capvespre de 16 a 18 hores.

La batlessa des Castell, Joana Escandell, va visitar fa poc les instal·lacions del nou local, acompanyada pel president de Creu Roja Maó-Es Castell, Arturo Bagur, i de diversos voluntaris, i va reiterar el compromís de l'Ajuntament amb l’entitat.

Augment de l'aportació de l'Ajuntament

De fet, l’Ajuntament ha revisat el seu conveni de col·laboració amb Creu Roja i augmentarà l’aportació que en feia. Si per l’any 2020 la quantitat ha estat de 20.495 euros, de cara a 2021 la Creu Roja rebrà 24.000 euros, que es destinaran a la prestació de serveis com el menjar a domicili, el transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, la cobertura de necessitats bàsiques i l’atenció a persones majors del municipi.

Joana Escandell va posar en valor la feina de Creu Roja i va voler destacar "la tasca imprescindible que duen a terme els voluntaris, que han pogut atendre un nombre creixent de famílies a través del Banc d’Aliments. També va fer mecnió de "la feina que es va realitzar durant el confinament, fent trucades de seguiment a les persones majors i duent materials i aliments a domicili”. 

Per la seva banda, Arturo Bagur, president de l’entitat, va destacar que “el nou local ens permetrà millorar el Pla d’acció al municipi, i desenvolupar els tallers cognitius per a persones majors amb major comoditat”.

La Creu Roja des Castell compta actualment amb 310 socis, que amb les seves quotes col·laboren al manteniment dels diferents programes que es duen a terme.

A part dels socis, també hi ha persones que es dediquen a fer voluntariat. En concret, 10 voluntaris han treballat per entregar productes del programa Banc d’Aliments.

Els tallers d’estimulació cognitiva per a persones majors compten amb la col·laboració de 4 voluntaris.

 
Imatges relacionades
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell