Comencen les obres del nou parc de la urbanització de Sol de l’Est

Comencen les obres del nou parc de la urbanització de Sol de l’Est25 de febrer de 2021

Ja han començat les obres per a la creació del nou parc de la urbanització de Sol de l’Est.

Les feines les està duent a terme l’empresa Construcciones Olives per un preu de 88.438,90 euros (IVA inclòs), i tenen un termini d’execució de vuit setmanes.

El projecte compta amb finançament provinent del PIC turístic del Consell Insular de Menorca, que assumirà el 62,8 % del cost.

La batlessa Joana Escandell ha assenyalat que les obres del nou parc se sumen a les feines de renovació de l’enllumenat de tota la urbanització i a la construcció d’una nova vorera i un museu paisatgístic a l’avinguda del Port, projectes que ja estan en marxa.

Escandell també ha recalcat que “la modernització de Sol de l'Est és una prioritat, i esperam que aquestes actuacions serveixin per impulsar el seu potencial turístic".

Nou parc infantil i de descans

El nou equipament s’ubicarà en una parcel·la de titularitat municipal, situada entre els carrers Lepant i Vinaròs, que actualment es trobava en estat d’abandonament.

El projecte contempla la creació d’un espai infantil amb jocs per a diferents edats, així com espais de pas per connectar els dos carrers i zones enjardinades i de descans. El nou espai ocuparà una superfície aproximada de 1.066 m².

En total, el projecte preveu la instal·lació de quatre jocs infantils, que inclouen gronxadors per a diferents edats, cavallets i una piràmide de cordes. També s’instal·larà un nou enllumenat i bancs de plàstic reciclat.

 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell