La batlessa Joana Escandell es reuneix amb el nou conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas

La batlessa Joana Escandell es reuneix amb el nou conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas19 de març de 2021

La batlessa Joana Escandell es va reunir ahir a l’Ajuntament des Castell amb el nou conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears, Josep Marí Ribas.

La reunió va servir per parlar del projecte de construcció d’una quarantena d'habitatges protegits a la parcel·la del Clot de Santa Anna, una promoció que també inclourà un aparcament i un espai destinat a usos socials.  

Cal recordar que aquesta nova promoció d’habitatge públic s’emmarca en el projecte de conversió dels antics quarters des Castell en un centre integrat de formació professional i una residència per a gent gran dependent. 

Durant la reunió, el conseller va refermar el seu compromís amb el projecte i va poder visitar la parcel·la del Clot de Santa Anna, acompanyat de la batlessa.

Per la seva banda, Escandell va remarcar la importància d’aquests nous equipaments per al municipi des Castell i va explicar que l’Ajuntament està fent feina en la cessió de la parcel·la a la Conselleria Mobilitat i Habitatge, tal com es va acordar en el conveni subscrit el passat mes d’octubre entre totes les administracions implicades en el projecte.

 
Imatges relacionades