L’Ajuntament instal·la una nova pèrgola de llenya al parc de s’Esplanada

L’Ajuntament instal·la una nova pèrgola de llenya al parc de s’Esplanada22 de març de 2021

La setmana passada va finalitzar la instal·lació de la nova pèrgola de llenya del parc infantil de la plaça de s’Esplanada, que servirà per millorar el confort de la zona d’ombra de l’entrada.

L’anterior coberta formada per tendals tipus vela s’havia instal·lat l’any 2015 i s’havia romput a causa de les inclemències meteorològiques. 

La nova estructura de llenya ha tingut un cost de 8.964, 65 euros (IVA inclòs), i s’ha instal·lat damunt les columnes existents.  

Properament, la Brigada d'Obres pintarà les columnes per finalitzar l'actuació.

Millores a s’Esplanada

L’actuació s’emmarca en el Pla de millora dels parcs del municipi. En aquest sentit, a la plaça de s’Esplanada els darrers mesos s’han dut a terme nombroses millores, com  l’ampliació del parc infantil amb la instal·lació d'un nou joc adreçat a infants d'entre 5 i 12 anys o la renovació del camp de futbol, que ha comportat la instal·lació de noves porteries i de gespa articificial, entre altres actuacions.

A més, l’Ajuntament ha renovat recentment la lluminària de tota la plaça sota criteris de sostenibilitat, amb la instal·lació de llums de tecnologia LED d'alta eficiència.

 
Imatges relacionades