Monstreletes, el nom triat pels alumnes del CEIP Àngel Ruiz i Pablo per al monstre de les tovalloletes

Monstreletes, el nom triat pels alumnes del CEIP Àngel Ruiz i Pablo per al monstre de les tovalloletes29 d'abril de 2021

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament ha dut a terme una campanya de conscienciació entre l’alumnat del CEIP Àngel Ruiz i Pablo sobre la problemàtica de les tovalloletes humides que arriben a les canonades i clavegueres. 
 
Les tovalloletes humides i els productes higiènics d’un sol ús que es llencen al vàter col·lapsen la xarxa de clavegueram i generen un important sobrecost econòmic, ja que bloquegen les canonades, els col·lectors i la depuradora. A més, sovint arriben a la mar i ocasionen importants problemes mediambientals. 
 
En el marc de la campanya, s’ha treballat la problemàtica a l’escola, i s’ha demanat als alumnes d’infantil i primària del municipi que li posin un nom a aquest monstre, que està actuant d'amagat al nostre poble.

El nom triat ha estat ‘Monstreletes’. 
 
Ara, el Monstreletes serà el protagonista d’una campanya de conscienciació que l’Ajuntament posarà en marxa properament, amb l’objectiu de conscienciar la resta de la ciutadania sobre aquesta greu problemàtica. 

 
Imatges relacionades