Es convoca el concurs de projectes arquitectònics per a la construcció de la residència per a gent gran des Castell

Es convoca el concurs de projectes arquitectònics per a la construcció de la residència per a gent gran des Castell12 de maig de 2021

La futura residència per a gent gran des Castell, que es construirà a l’antic quarter del Duc de Crillon, continua avançant.

Després que el Govern de les Illes Balears declarés el projecte com a inversió d’interès autonòmic, ara el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears ha posat en marxa el concurs de projectes arquitectònics per a la construcció de la residència i el nou centre de dia. 

El termini per presentar les propostes finalitzarà el pròxim 17 de juny. Es lliuraran premis als tres primers.

Per a més informació sobre el concurs feu clic aquí. 

Un projecte prioritari

Cal recordar que a la parcel·la del quarter Duc de Crillón s’hi crearà una residència per a gent gran dependent, que comptarà amb un nou espai per al centre de dia.

La residència comptarà amb entre 50 i 60 places, i el centre de dia podrà atendre fins a 15 usuaris. Amb la residència es donarà resposta a una necessitat prioritària del municipi.
 

 
Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell