'Es Castell aclarit', convocatòria d'ajuts municipals per a la rehabilitació i restauració de façanes i millores de l'eficiència energètica

'Es Castell aclarit', convocatòria d'ajuts municipals per a la rehabilitació i restauració de façanes i millores de l'eficiència energètica14 de maig de 2021

Ja s'han aprovat les bases de la convocatòria 'Es Castell aclarit', per a la concessió d'ajuts municipals per a la rehabilitació i restauració de façanes per a l'any 2021.

La batlessa Joana Escandell ha explicat que enguany la convocatòria s'amplia amb una nova línia, que vol fomentar les actuacions destinades a millorar l'eficiència energètica dels edificis, i que ha de contribuir a avançar en el camí cap a la sostenibilitat.

S'amplien les línies dels ajuts

Com els altres anys, la present convocatòria té per objecte la concessió d'ajuts econòmics per fomentar la promoció d'obres i actuacions de rehabilitació i restauració de façanes dels edificis del municipi des Castell.

Com a novetat, enguany la convocatòria també inclou una línia per a les actuacions destinades a millorar l'eficiència energètica dels edificis, com les millores en l'aïllament tèrmic de l'immoble o l'aprofitament tèrmic de l'energia solar, entre altres.

En aquest sentit, podrà ser objecte de subvenció qualsevol de les actuacions descrites en les bases de la convocatòria que s'hagin executat, o es tingui previsió d'executar, dins del termini comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre del present any 2021.

Import dels ajuts

Els ajuts a atorgar seran com a màxim del 30% del pressupost d'execució material de les obres, amb un màxim de 700 euros per habitatge i persona beneficiaria.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 30 de novembre de 2021.

Trobareu tota la informació corresponent al final de la pàgina

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell