S'inaugura el nou parc infantil de Sol de l'Est

S'inaugura el nou parc infantil de Sol de l'Est15 de juny de 2021

Ja s'ha inaugurat el nou parc infantil de la urbanització de Sol de l’Est.

El nou equipament s’ubica en una parcel·la de titularitat municipal, situada entre els carrers Lepant i Vinaròs, i ocupa una superfície de 1.066 m².

El nou espai compta amb un total de sis jocs infantils per a diferents edats, i també s’ha instal·lat un nou enllumenat i bancs de plàstic reciclat.

El parc quedarà completat amb la instal·lació de gespa, els mesos vinents.

Les feines les ha dut a terme l’empresa Construcciones Olives per un preu de 88.438,90 euros (IVA inclòs), i el projecte ha comptat amb finançament provinent del PIC turístic del Consell Insular de Menorca, que ha assumit el 62,8% del cost.

Modernització de Sol de l'Est

Les obres del nou parc se sumen a les actuacions que s'han dut a terme recentment a Sol de l'Est, amb l'objectiu de modernitzar aquesta urbanització i impulsar el seu potencial turístic. 

Entre aquestes actuacions, destaca la renovació de l’enllumenat de tota la urbanització o la construcció d’una nova vorera a l’avinguda del Port. A més, està en marxa el projecte de creació d'un museu paisatgístic que posarà en valor els elements patrimonials de la bocana del port de Maó.

Per altra banda, l'Ajuntament ha incorporat una partida de 122.923,44 euros al pressupost del 2021, que servirà per executar el projecte de millora del sistema de recollida d'aigües pluvials de la urbanització, que també comptarà amb finançament provinent del PIC turístic del Consell. 

 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell