L'Ajuntament presenta un programa d'estiu amb activitats lúdiques i culturals adaptades a la situació sanitària

L'Ajuntament presenta un programa d'estiu amb activitats lúdiques i culturals adaptades a la situació sanitària30 de juny de 2021

Aquest matí, s'ha presentat el programa d'activitats lúdiques i culturals que ha organitzat l'Ajuntament des Castell per als mesos de juliol i agost. 

La presentació del programa ha comptat amb la participació de la batlessa Joana Escandell, del regidor de Cultura, Pedro Sánchez, i de la regidora de Medi Ambient, Marisa Álvarez. 

Escandell ha assenyalat que “per segon any no podrem celebrar les nostres estimades festes de Sant Jaume, i per açò hem tornat a preparar un programa adaptat a les mesures covid”.

La batlessa també ha recalcat que "després de tot l'esforç que hem realitzat durant aquest darrer any, ara cal tornar a posar la salut pública al davant, per tal de no posar en perill tot el que hem aconseguit”. 

Concerts, xerrades, activitats infantils i rutes guiades

Per la seva banda, Pedro Sánchez, ha explicat que el programa compta amb una trentena d’activitats, que s’adrecen a un públic divers i de totes les edats.

Entre les activitats programades destaquen les xerrades, les activitats infantils i els concerts de grups menorquins com Wanderlust, Figues d'un altre paner, la Banda de Música des Migjorn, Moments a Cor, Anna Szostak Quartet, Xalandrí, Àngels Anglada i Pau Pons, Rita Barber i Fusionados a Trio, entre altres. 

També cal destacar la XVII Fira de Productes Agraris i Ecològics de Menorca, organitzada des de l'àrea de Medi Ambient, així com les visites gratuïtes al castell de Sant Felip per a persones empadronades as Castell, que tenen lloc en el marc de la celebració del 250è aniversari de la fundació des Castell.

El programa també inclou cites clàssiques de l'estiu as Castell, com el cicle d'actuacions en directe 'Music under the Moonlight', que té lloc tots els dimecres en diferents punts del poble, o el Mercat de Nit i el Mercat de Calesfonts. 

El programa s'ha editat en català, castellà i anglès, en format digital i també en paper, i es distribuirà els dies vinents.

Podeu consultar el programa d'estiu des Castell fent clic aquí.

També podeu descarregar el programa en format pdf al final d'aquesta pàgina. 

A CAUSA DE LA SITUACIÓ SANITÀRIA, ALGUNES ACTIVITATS HAN CANVIAT DE DATA. CONSULTAU L'AGENDA D'AQUESTA WEB, DES DE LA PÀGINA PRINCIPAL, PER CONÈIXER ELS DARRERS CANVIS.


 

 
Imatges relacionades
 
 

Enllaços Relacionats
Programa d'estiu Es Castell 2021

Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell