La Junta de Seguretat Local es reuneix per preparar el dispositiu especial per als dies de les festes de Sant Jaume

La Junta de Seguretat Local es reuneix per preparar el dispositiu especial per als dies de les festes de Sant Jaume16 de juliol de 2021

Ahir es va reunir la Junta de Seguretat Local des Castell, presidida per la batlessa Joana Escandell. 
 
La reunió va servir per planificar i coordinar amb les diferents forces de seguretat amb competències al municipi el dispositiu de seguretat especial per als dies de les festes de Sant Jaume, que enguany tampoc no es podran celebrar. 
 
A més de la batlessa, la Junta de Seguretat Local va comptar amb la participació de la directora de l'Administració General de l'Estat a Menorca, Isabel López, i del gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Romà Julià, així com dels representants de la Policia Local des Castell, Guàrdia Civil, Protecció Civil i Autoritat Portuària.
 
Dispositiu especial
 
Tot i que els actes protocol·laris de les festes de Sant Jaume s’han anul·lat, l’objectiu principal del dispositiu de seguretat que es posarà en marxa és evitar les possibles aglomeracions que es puguin produir. 
 
Amb aquest objectiu, es reforçarà la vigilància policial als carrers i a les xarxes socials, amb la col·laboració de totes les forces de seguretat i dels altres ajuntaments de l’illa. 
 
També es farà una crida a la responsabilitat i es demanarà als comerços, especialment als bars del municipi, la seva col·laboració i el màxim rigor en el compliment de la normativa sanitària vigent.

Ban municipal

Per altra banda, la batlessa Joana Escandell també té previst publicar un ban per tal de demanar a la ciutadania que mantingui un comportament correcte, responsable i solidari pel que fa al compliment de les mesures sanitàries relacionades amb la prevenció de la covid-19, i es recordarà la prohibició del consum de begudes alcohòliques als espais públics.

 
Imatges relacionades
 
 

Properes activitats Anar a l'agenda...
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell