La nova residència sociosanitària i centre de dia obre el nou número de la revista 'Es Castell informa'

La nova residència sociosanitària i centre de dia obre el nou número de la revista 'Es Castell informa'22 de juliol de 2021
 
Ja està disponible el cinquè número de la revista municipal Es Castell informa, que s'obre amb la informació relativa a la presentació del projecte del nou centre sociosanitari per a persones dependents i el nou centre de dia.

La revista també inclou informacions sobre la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell, la inauguració del nou parc infantil a Sol de l'Est o la incorporació al pressupost d'enguany de gairebé un milió d'euros per finançar una vintena de projectes.

La revista ja està disponible en format digital, i els propers dies es distribuirà en paper als punts habituals.
 
Publicació gratuïta i trimestral
 
La publicació informativa de l'Ajuntament des Castell és gratuïta i es publica amb periodicitat trimestral. 
 
La revista neix amb voluntat de servei públic, per tal de fer arribar la informació municipal a tota la ciutadania, i està disponible en paper (es distribueix en diversos punts del municipi) i en format digital.
 
PER VEURE EL CINQUÈ NÚMERO DE LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL FEU CLIC AQUÍ. 
 
TAMBÉ LA PODEU DESCARREGAR AL FINAL DE LA PÀGINA.

PODEU CONSULTAR TOTS ELS NÚMEROS DE LA REVISTA FENT CLIC AQUÍ.

 
Enllaços Relacionats
Revista Es Castell Informa - Núm 5

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell