Ja es pot consultar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell

Ja es pot consultar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell25 d'agost de 2021

Ja s’ha publicat al taulell d’anuncis de l’Ajuntament el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell (PMUS), que l'Ajuntament ha encarregat a l'empresa Doymo. 

Ara, el document romandrà en període de consulta pública prèvia durant quinze dies, fins al dia 9 de setembre, per tal que tothom qui ho vulgui el pugui consultar. 

Després, el document es durà al Ple municipal de finals de setembre per a la seva aprovació inicial, i s’obrirà un nou període de trenta dies, durant el qual es podran presentar al·legacions.  

L'objectiu és que el PMUS es pugui aprovar definitivament durant el mes d’octubre. 

Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell és un document que recull les mesures necessàries per a donar resposta al moment que vivim, definint un nou model de mobilitat, on el vianant prengui un paper prioritari, en benefici de tots els ciutadans des Castell.
 
El Pla recull un conjunt d'actuacions que tenen com a objectiu la implantació de formes de desplaçament més sostenibles, prioritzant la reducció del transport individual en benefici dels sistemes col·lectius i d'altres modes no motoritzats de transports i desenvolupant aquells que facin compatibles creixement econòmic, cohesió social, seguretat viària i defensa del medi ambient, garantint, d'aquesta manera, una millor qualitat de vida per als ciutadans. 

Participació ciutadana

Per a l'elaboració del Pla, s'han dut a terme diverses reunions de participació ciutadana, obertes a tota la ciutadania, i s'ha recollit informació a peu de carrer i mitjançant enquestes telefòniques.

PODEU CONSULTAR EL PLA DE MOBILITAT URBANA SOSTENIBLE DES CASTELL FENT CLIC AQUÍ. 

 
Enllaços Relacionats
PMUS_Castellano

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell