Finalitza una nova edició del programa 'Un estiu per créixer'

Finalitza una nova edició del programa 'Un estiu per créixer'16 de setembre de 2021

La setmana passada, la plaça des Mercat va acollir l'acte d'entrega dels diplomes als joves des Castell que aquest estiu han participat en una nova edició del programa 'Un estiu per créixer'. 

Els joves van recollir els diplomes de mans de la batlessa Joana Escandell i de la regidora d'Esports, Joventut i Educació, Irene Triay. També va participar en l'acte el director insular d'Educació, Joventut i Esports, Àngel Cardona. 

'Un estiu per créixer' as Castell

'Un estiu per créixer' és un programa social i educatiu impulsat pel Consell Escolar de Menorca i el Consell Insular de Menorca, que  ofereix als joves una primera aproximació al mercat laboral, mitjançant l’oportunitat de conèixer un ofici o servei d’una forma real i vivencial.

El municipi des Castell ja comptava amb un programa similar, desenvolupat a través de l’àrea de Serveis Socials, i s'ha optat per unificar els dos programes, obrint la participació a l’empresa privada.   

L'Ajuntament vol donar l'enhorabona als joves participants i agrair la col·laboració de totes les empreses i entitats que han fet possible aquesta nova edició. A tots, moltes gràcies!

 
Imatges relacionades