BUIT - Espectacle teatral

BUIT - Espectacle teatral09/10/2021

L'espectacle teatral BUIT, de la companyia DESENCAIXADES, es durà a terme dissabte 9 d'octubre, a les 20 hores, a la Sala d'Actes del local de l'Associació de Veïns des Castell.

BUIT és un espectacle de creació i investigació, que fusiona diferents llenguatges artístics com la paraula, el moviment, el cant, la performance o la improvisació.

El muntatge neix de la reflexió sobre el concepte del buit existencial. Una obra que pretén submergir a l’espectador en un viatge per les debilitats humanes i en el que convida a reflexionar sobre com constantment omplim les nostres vides per evitar trobar-nos amb aquesta sensació que sovint ens és difícil sostenir.

En aquest espectacle s'aplicarà el sistema de "taquilla inversa". La taquilla inversa és un exercici de responsabilitat per a l'espectador, la cosa funciona així: gaudeixes de l'espectacle i quan s'acaba la funció tu decideixes quant pagar.

 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell