En marxa les feines d'instal·lació de tres punts dobles de recàrrega de vehicles elèctrics

En marxa les feines d'instal·lació de tres punts dobles de recàrrega de vehicles elèctrics13 d'octubre de 2021

Ja estan en marxa les feines d’instal·lació de tres punts dobles de recàrrega de vehicles elèctrics, que podrien entrar en funcionament a finals de mes.

Els nous punts s'instal·laran a l’aparcament de l’escola i a l'aparcament del mirador de Santa Anna, per donar servei a la gent que va a Calesfonts.

També s'instal·larà un punt de recàrrega ràpida al polígon industrial, per tal de fomentar l'ús dels vehicles elèctrics en el sector industrial.

Aquesta actuació permetrà preparar el municipi per a l'augment del nombre de vehicles elèctrics i híbrids endollables, així com per a l'electrificació de les flotes de vehicles de lloguer. D'aquesta manera, Es Castell segueix avançant cap a una mobilitat sostenible i nou model de ciutat, en el marc del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible des Castell i els objectius de l'Agenda 2030.

El cost total de la instal·lació dels tres punts de recàrrega és de 41.394 euros (IVA inclòs). L'actuació comptarà amb una subvenció del Govern de les Illes Balears de 21.000 euros, i l'import restant l'assumirà l'Ajuntament. 

Punts de recàrrega

Aparcament de les escoles
Punt doble de 2 x 7,4 Kw de la marca SCAME

Aparcament del mirador de Santa Anna (carrer Tramuntana, 2A)
Punt doble de 2 x 7,4 Kw de lamarca SCAME

Avinguda des Castell del polígon industrial
Punt doble de 2 x 22 Kw de la marca SCAME
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell