Darrers dies per sol·licitar els ajuts municipals per a la rehabilitació i restauració de façanes i millores de l'eficiència energètica

Darrers dies per sol·licitar els ajuts municipals per a la rehabilitació i restauració de façanes i millores de l'eficiència energètica17 de novembre de 2021

Fins al proper 30 de novembre encara es poden sol·licitar els ajuts municipals per a la rehabilitació i restauració de façanes i millores de l'eficiència energètica. 

Els ajuts s'emmarquen en la convocatòria 'Es Castell aclarit', i inclou les actuacions que s'hagin executat dins del termini comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2021.

Les sol·licituds s'atorgaran per ordre d'entrada fins que s'esgoti el pressupost.

S'AMPLIEN LES LÍNIES DELS AJUTS

La present convocatòria té per objecte la concessió d'ajuts econòmics per fomentar la promoció d'obres i actuacions de rehabilitació i restauració de les façanes dels edificis.

Com a novetat, enguany la convocatòria inclou una línia per a les actuacions destinades a millorar l'eficiència energètica dels edificis, com les millores en l'aïllament tèrmic de l'immoble o l'aprofitament tèrmic de l'energia solar, entre altres.

Línia 1 - Immobles del nucli urbà inclosos en el plànol adjunt a les bases de la convocatòria

a) Restauració de les parts de la façana en mal estat (arrebossats, escrostonats, sanejament d'esquerdes, etc.)

b) Ocultament del cablejat amb prefabricats de formigó o pedra natural que s'integri a l'enfront i l'entorn

c) Decapat i/o pintat de tota la façana

d) Restauració d'elements escultòrics i ornamentals de façana que es puguin considerar d'interès

e) Reconstrucció o restitució d'elements deteriorats o desapareguts

f) Canvi de fusteria exterior

Línia 2 - Immobles de més de 20 anys d'antiguitat de tot el municipi

a) Millores en aïllament tèrmic de l'immoble amb l'exterior (façanes, sostres, terrats, tancaments amb finestres i portes)

b) Aprofitament tèrmic de l'energia solar

c) Canvi en la categoria del certificat d'eficiència energètica que suposi una millora

Podrà ser objecte de subvenció qualsevol d'aquestes actuacions que s'hagin executat dins del termini comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre del present any 2021.

IMPORT DELS AJUTS

Els ajuts a atorgar seran com a màxim del 30% del pressupost d'execució material de les obres, amb un màxim de 700 euros per habitatge i persona beneficiaria.

TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 30 de novembre de 2021.

Per a més informació podeu consultar els enllaços del final d'aquesta pàgina. 
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell