Es Castell alça la veu contra les violències masclistes!

Es Castell alça la veu contra les violències masclistes!19 de novembre de 2021

Es Castell celebrarà el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones (25N) amb diversos actes, que tindran lloc del 24 al 28 de novembre. 

La regidora Ana Til ha explicat que "l'objectiu del programa és visibilitzar el rebuig cap a qualsevol forma de violència envers les dones, així com la voluntat d'avançar cap a un municipi lliure d'agressions masclistes".

Programa

XERRADA COL·LOQUI "ESPAIS DE PENSAMENT, AGENTS SOCIALS I FEMINISMES"
24 de novembre
De 19 a 20 h
Biblioteca Pública des Castell
Xerrada a càrrec de dones professionals dels serveis d'atenció a la violència masclista.

MINUT DE SILENCI
25 de novembre
A les 12 h
Plaça de s'Esplanada
Es convoca a tothom que vulgui compartir aquest acte de condol i suport cap a les dones i famílies víctimes de la violència masclista.

TROBADA POPULAR
28 de novembre
D'11:30 a 14:30 h
Plaça de s'Esplanada
Trobada popular on hi haurà un mercat artesanal i actes poètics i musicals. Esdeveniment entorn de la dona i el seu apoderament.

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell