L'Ajuntament i l'entitat Voluntariado Villacarlos signen un conveni de col·laboració

L'Ajuntament i l'entitat Voluntariado Villacarlos signen un conveni de col·laboració26 de novembre de 2021

La batlessa Joana Escandell i la presidenta de l'associació Voluntariado Villacarlos, Ángeles Caldentey, van signar ahir un conveni de col·laboració.

Voluntariado Villacarlos és una entitat que ha nascut enguany, i reuneix un grup de persones entusiastes de les manualitats que volen compartir els seus coneixements i inquietuds. 

En virtut de l'acord, l'Ajuntament cedeix a la nova associació un espai al Centre Cultural Es Soleiet, per tal que hi puguin desenvolupar les seves activitats. La cessió es realitza per un període de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-la. 

Per la seva banda, l'entitat es compromet a realitzar cursos i xerrades, i a col·laborar amb el Casal de Joves per tal de fomentar la pràctica dels treballs manuals entre els joves. 
 

 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell