Exposició de les obres presentades al concurs de logotips i lemes del 250è aniversari de la fundació des Castell

Exposició de les obres presentades al concurs de logotips i lemes del 250è aniversari de la fundació des Castell3 de desembre de 2021

Del 9 de desembre al 10 de gener, la plaça del Mercat acollirà l'exposició de les obres que es van presentar al concurs de logotips i lemes que l'Ajuntament va convocar amb motiu del 250è aniversari de la fundació des Castell. 

L'exposició es podrà veure en horari de matí, de 8 a 14 hores.

Concurs logotip i lema del 250è aniversari de la fundació des Castell

El concurs convocat per l'Ajuntament va comptar amb la participació d'un total de 53 obres, procedents de Menorca i de fora l'illa.

Amb aquesta exposició, l'Ajuntament vol agrair la feina de totes les persones que van participar en el concurs, i mostrar a tota la ciutadania la gran diversitat i qualitat de les propostes rebudes.

Obra guanyadora

El jurat va declarar guanyadora del concurs la proposta del dissenyador gràfic Enric Solé Sendrós, enviada des de Tarragona, amb el lema “On el dia neix”, en referència al fet que Es Castell és el primer municipi de l'estat espanyol en veure sortir el sol.

El logotip guanyador representa la planta del castell de Sant Felip, i simbolitza l'origen del poble des Castell. El disseny també evoca la forma del sol.

Els colors escollits fan referència a diferents elements característics del municipi, com el blau del fons de l'escut i de la mar, el vermell de la creu de Sant Jordi i de les façanes del poble, el verd de la natura i el taronja de les pedres.

El jurat va destacar el simbolisme, senzillesa, elegància i sobrietat de la proposta i va valorar molt positivament les diferents opcions cromàtiques que ofereix.

El lema i el logotip guanyadors han servit al llarg de tot aquest any per emmarcar els nombrosos actes que s'han dut a terme per celebrar el 250è aniversari de la fundació de l'actual poble des Castell. 

Podeu veure les obres presentades al final d'aquesta pàgina.

 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell