En marxa les feines de modernització de l'enllumenat dels parcs públics de Son Vilar

En marxa les feines de modernització de l'enllumenat dels parcs públics de Son Vilar14 de gener de 2022

Aquestes setmanes s'estan duent a terme les feines de renovació de l'enllumenat dels dos parcs de Son Vilar, que serviran per modernitzar els llums a partir de criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

El regidor de Parcs i Jardins, Oscar Gómez, ha explicat que "la lluminària dels parcs de Son Vilar havia quedat obsoleta". És per açò que l'actuació que s'està fent ara comportarà la substitució de tots els fanals per llums de tecnologia LED, així com la renovació de tot el cablejat.

A més, l'actuació permetrà garantir la seguretat de les instal·lacions que alimenten les lluminàries, que es trobaven en molt mal estat.

Les feines les està duent a terme l'empresa Conrado y Asociados, i tindran un cost de 45.190,09 euros (IVA inclòs). L'actuació es finançarà amb una partida provinent d'una de les ampliacions del pressupost del 2021.

Millores a Son Vilar


La modernització de l'enllumenat dels parcs se suma a altres millores que s'han dut a terme a Son Vilar durant el present mandat, com la renovació de l'enllumenat de tota la urbanització, la renovació de la gespa artificial i els jocs dels parcs infantils o la recent instal·lació d'un radar pedagògic per reduir la velocitat dels vehicles a l'entrada de la urbanització.

 
Imatges relacionades
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell