Corporació Municipal
 BATLE:
Sr. José Luís Camps Pons

Neix a Mahó el 24 de desembre de 1970. Està divorciat i té dos fills. Va cursar estudis d’accés a la universitat. Va començar la vida laboral als 14 anys fins que als 18 anys va fer el servei militar. Poc després, realitzà el curs de bomber professional a Mallorca. Actualment treballa de bomber al CIME compaginant el seu càrrec com a batlle de l’Ajuntament des Castell des de l'11 de juny de 2011.
 
Batle President
Regidor de Policia local i Protecció civil
Grup del Partit Popular (PP)
alcaldia@aj-escastell.orgEQUIP DE GOVERN: 

Sr. Florencio Conde Camarós

Primer tinent de batle d’Urbanisme, vies públiques i participació ciutadana. Neix dia 17 d’octubre de 1969, fadrí, amb dos fills. Estudià batxillerat (a Maó i Barcelona). Ha treballat en el sector del transport i mercaderies. Presideix el grup polític Proposta Per Les Illes (El Pi) a nivell insular i és el seu portaveu municipal. Exerceix des de fa dues legislatures com a regidor de ajuntament des Castell.
Coordinació tècnica dels departaments.

Regidor d'Urbanisme i Vies públiques i Participació ciutadana                     

1er Tinent de Batle
 El Pi - Proposta Per Les Illes (El Pi)
urbanisme@aj-escastell.orgSra. Matilde Mamajón López

Neix el 22 de novembre de 1961 a Badajoz. La família s’estableix al poble des Castell l’any 1964. Casada i amb dos fills. S'ha dedicat a la perruqueria des dels 15 anys, té formació d'esteticista i actualment treballa as Castell. Va entrar a la vida política al 2011, ocupant la regidoria de Sanitat i Serveis Socials i el càrrec de quart tinent de batlle de l’ajuntament des Castell. En la present legislatura és segona tinent de batlle i ocupa la mateixa regidoria que en l’anterior, a la que s’afegeix la de Joventut, entre d’altres tasques.

Regidora de Afers Socials i Joventut  
2a Tinent de Batle
Grup del Partit Popular (PP) 
serveissocials@aj-escastell.org
joventut@aj-escastell.orgSr. Dionisio Marí Cervantes

Neix el 25 de desembre de 1957 as Castell. Està casat i té dues filles i dos nets. Va cursar estudis a la salle de Maó. Abans d’acabar-los es va incorporar a l’empresa familiar, dedicada a la bijuteria, on hi continua a l’actualitat, i de la que és propietari. És regidor de l’ajuntament des Castell des de l’any 2011, on s’encarrega de la regidoria d'Esports, Medi ambient, Cementiri i Entorn ciutadà.
Regidor d'Esports, Medi ambient, Cementiri i Entorn ciutadà
3er Tinent de Batle
Grup del Partit Popular (PP)
esports@aj-escastell.org


 
Sr. Jaime Fedelich Carretero

Neix el 28 d'agost de 1966. Ha desenvolupat la seva tasca professional a la companyia aèria Iberia al llarg dels darrers 29 anys, actualment exerceix tasques de Supervisió i Cap de Servei. Va ser Regidor de Personal, Ordre Intern i esports de l'Ajuntament des Castell en la legislatura 2003-2007 y Primer tinent d'alcalde de Comerç, Turisme, Personal i Ordre Intern en la legislatura 2011-2015. Actualment és regidor de Turisme, Comerç, Sant Jaume, Noves Tecnologies i Accés a la informació i portaveu del Grup Popular.
Regidor de Comerç, Turisme, Sant Jaume i Noves tecnologies i Accés a la informació
4art Tinent de Batle
Grup del Partit Popular (PP)
turisme@aj-escastell.org
aodl@aj-escastell.org

 


Sr. Emilio Díez Quevedo

Neix el 3 febrer de 1953 a Maó. Està casat i té tres fills i dos nets. Als 14 anys entra d’aprenent a GESA, mentre cursa estudis nocturns d’oficialia industrial a l’institut de Mestria Industrial de Maó. Als 18 anys ingressa a l’exercit, on va exercir diversos destins al Sàhara, País Basc, Catalunya, Palma de Mallorca, etc. Actualment es troba a la reserva amb la plaça de comandant d’enginyers. Regidor de Vies Públiques i Cases Consistorials de l’ajuntament des Castell en la legislatura 2011-2015.
Regidor d'Hisenda, Patrimoni municipal i Serveis generals      
Grup del Partit Popular (PP) 
ediez@aj-escastell.org Sra. Begoña Mercadal Jiménez

Natural des Castell, neix el 25 d’abril de 1975, està casada i té dues filles. Ha cursat estudis de Comandaments intermedis de Turisme i de Batxillerat (2010). Xerra cinc idiomes. Ha treballat els darrers 22 anys en una multinacional del sector de lloguer de cotxes, on ocupa un càrrec de responsabilitat. Entra en política a l’any 2015, al front de la Regidoria de Personal, Ordre intern i Cultura i Educació.
Regidora de Personal, Ordre intern i Cultura i Educació
Grup del Partit Popular (PP)
cultura@aj-escastell.org
personal@aj-escastell.org

 


RESTA DE REGIDORS:Sr. Gabriel Cardona Prunera


Nat a Barcelona l’any 1956. Cursà estudis fins a COU, va fer un curs de Quiromassatge, i desprès va estudiar Dietètica, Nutrició i Herboristeria. A nivell laboral he treballat com a relacions públiques i especialista comercial en microbiologia alimentaria / control de punts crítics segons normes ISO i microbiologia clínica. Actualment està de baixa laboral després d’haver patit un procés cancerigen. Col·labora amb l’agrupació SOM ES CASTELL on fa de portaveu a les següents comissions: Informativa de Personal, Informativa d’Ordre Intern, Noves Tecnologies i Accés a la informació, Cultura, Educació i Joventut, Especial Aigües, CIVE de personal laboral, Especial negociadora de personal laboral i Mixta de Desnonaments.
Grup Som Es Castell (SOM)   

Sra. Immaculada Paltor Simón


Nascuda a La Sènia (Tarragona) l’any 1955. Viu a Es Castell des de l’any 1978. És mare d’un fill. Llicenciada en Psicologia. Actualment treballa com mestra de Pedagogia Terapèutica a l’IES Joan Ramis i Ramis. Fa anys ho va ser al CP “Angel Ruiz i Pablo”. Ha sigut professora de la UNED i de la UIB. Ha format part de diversos projectes socials (Escola de Natura, Associació de veïns, Assemblea de docents). És regidora de l’agrupació “SOM ES CASTELL”, i la representa a les Comissió de Festes i Turisme, i la de Serveis socials, sanitat i joventut.
Grup Som Es Castell (SOM) 
imma@somescastell.es

Sr. Óscar Gómez Jiménez


Nascut el 9 d'abril de 1985, va estudiar al CEIP Àngel Ruiz i Pablo d'Es Castell i a l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó. Amb 19 anys, se'n va anar a Barcelona per estudiar-hi un grau superior en manteniment i muntatge d'instal·lacions en edificis i processos i, més tard, una enginyeria tècnica industrial, en l'especialitat de mecànica.
(continuar llegint)
Grup Som Es Castell (SOM) 
oscar@somescastell.es

Sra. Noemí Gomila Carretero


 
Grup del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) 
noemi.gomila@psoemenorca.info

Sra. Maria Montoya Pérez


 
Grup del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) 
 

 Sr. Jordi Vidal Pons

 
Grup del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) 
 

El Reglament Orgànic Municipal (ROM), aprovat pel Ple de l’Ajuntament en sessió ordinària celebrada el dia 20 de desembre de 2017 (BOIB núm. 11 de 23/01/2018), estableix l’estructura administrativa funcional de l’Ajuntament des Castell. 


 
Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell