Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
Dijous 20 d'agost actuació del concertista de piano i compositor David Gómez al moll de Cala Corb, concert que havia estat ajornat pel mal temps.

ATENCIÓ!!!! Concert solidari 1 Piano & 200 Velas

El dijous 20 d'agost a les 22.00h es farà al moll de Cala Corb un concert solidari organitzat per l’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament des Castell, en benefici de l’Àrea de Serveis Socials del mateix Ajuntament.

APORTA EL TEU QUILO/LITRE DE SOLIDARITAT (preferentment llaunes, llegums, llet oli, sucre, farina, productes d’higiene personal ...)

200 espelmes il·luminaran al reconegut concertista de piano i compositor David Gómez, que interpretarà a I. Morricone, E. Granados, F. Chopin, E. Lecuona, A. Piazzolla i també la seva pròpia obra amb peces com "The Island", "The Lighthouse ", o" 16 years old ". Es tracta d'un concert per als amants de la música de qualitat, dels ambients romàntics i especials, amb un caràcter cinematogràfic.

Nascut a Wattwil (Suïssa) el 1974, David Gómez va contactar amb la música a una edat molt primerenca. Va realitzar estudis de música als Conservatoris de Ginebra (Suïssa) i de Rotterdam (Països Baixos), on ha dut a terme també estudis de direcció orquestral i de Tango per a piano. Des del seu primer recital, als 14 anys, ha ofert nombroses actuacions en qualitat de solista pels 5 continents, destacant la seva recent debut al Carnegie Hall de Nova York.

 
Imatges relacionades