Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Currículum Oscar Gómez

Nascut el 9 d'abril de 1985, va estudiar al CEIP Àngel Ruiz i Pablo d'Es Castell i a l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó. Amb 19 anys, se'n va anar a Barcelona per estudiar-hi un grau superior en manteniment i muntatge d'instal·lacions en edificis i processos i, més tard, una enginyeria tècnica industrial, en l'especialitat de mecànica.
(continuar llegint)

Durant aquells estius, quan estudiava, va treballar de cambrer a Cales Fonts i també de frigorista a Pérez Morlà. Després, va aprovar les oposicions a AENA i va treballar-hi durant un any abans d'obtenir una plaça a Endesa, que conserva en l'actualitat.

Va decidir-se a entrar en el món de la política municipal il·lusionat amb la naturalesa assembleària, dialogant i participativa de l'agrupació SOM Es Castell, amb la idea d'ajudar-los a canviar les maneres de la política tradicional. Actualment, és portaveu de l'agrupació en els plens, en la junta de portaveus i en diferents comissions: urbanisme, hisenda, esports, etc.

 

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell