Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
Consultes i suggeriments
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Servei d'informació a través d'smartphone de l'Ajuntament des Castell

L'Ajuntament des Castell acaba d'engegar una nova eina de comunicació amb la ciutadania. Es tracta d'un servei d'enviament d'informació de l'Ajuntament a través de l’aplicació Whatsapp. Tot aquell que vulgui i disposi d'un smartphone podrà donar-s'hi d'alta amb un sol clic i de forma gratuïta.

Simplement s’ha d’enviar un missatge amb la paraula ALTA a través de Whatsapp al número 616.833.400. En un breu termini rebrà un missatge de benvinguda i de seguida començarà a rebre un ampli ventall d'informació d'interès del municipi des Castell (concerts, exposicions i altres actes, terminis de pagament de taxes, d'inscripció a activitats, rutes de tapes, possibles emergències i un llarg etcètera).

Si en qualsevol moment decideix donar-se de baixa, s'haurà d'enviar un missatge amb la paraula BAIXA a través del mateix número de Whatsapp.

Heu de tenir en compte que no és una eina a través de la qual les persones puguin comunicar-se amb l'ajuntament, per la qual cosa els missatges no podran ser contestats.

Desitgem que gràcies a aquest nou servei la informació municipal arribi de forma més fluïda a la ciutadania.