L’Escola Municipal de Pintura ja disposa d’un nou espai a Es Soleiet

L’Escola Municipal de Pintura ja disposa d’un nou espai a Es Soleiet14 de gener de 2020

Els alumnes de l’Escola Municipal de Pintura ja gaudeixen d’un nou espai per a les classes, gràcies a les obres de reforma de l’antiga escoleta Es Soleiet, que van començar el passat mes de novembre.

Les noves aules han permès augmentar l’espai disponible i millorar les condicions en les quals es duen a terme les classes, ja que els alumnes també compten amb un nou espai per desar el material. 

La batlessa Joana Escandell ha assenyalat que “les escoles municipals de pintura i música tenen una gran demanda per la seva qualitat, i la millora de les condicions en les quals es fan les classes és una de les prioritats de l’actual equip de govern”. 

Reducció de la llista d'espera

El nou espai on es duran a terme les classes ha permès eliminar la llista d’espera, amb la incorporació de quatre nous alumnes. En total, l’Escola Municipal de Pintura comptarà amb 54 alumnes. 

A més, també han acabat les obres de reforma d’un dels espais de Es Soleiet que acollirà les noves aules de l’Escola Municipal de Música, i ara només resten per finalitzar les feines d'adequació d'una altra aula, que permetrà unificar aquest servei, que ara es troba disgregat entre Es Soleiet i el CEIP Àngel Ruiz i Pablo.
 

 
Imatges relacionades
 
 
 
 

Contactar
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 registre@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell