Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          
 
La música tornarà a omplir de nou els carrers del poble des Castell amb el programa “Música a la Fresca Es Castell 2017”

Tornen les "Nits de Música a la Fresca"

La música tornarà a omplir de nou els carrers del poble des Castell amb el programa “Música a la Fresca Es Castell 2017”, iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell i la col.laboració dels establiments del municipi, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament la localitat i l'interés d'oferir una actividad lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu. Tots els concerts començaran a les 21 hores i acabaran a les 23 hores, aproximadament. Els carrers on es faran les actuacions serán: carrer Gran, carrer Victori amb Cala Padera, Sant Ignasi amb Batlle Pons i a la Plaça Esplanada.

Aquest dimecres 2 d'agost comença a Sant Ignasi amb Batlle Pons davant el Bar Centre Cultural amb l'actuació del grup Aires del sur.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell