Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Concert solidari de David Gómez a Cala Corb

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell ha organitzat, per tercer any consecutiu, un concert benèfic el dilluns 14 d'agost a les 22 hores al moll de Cala Corb.


El reconegut concertista de piano i compositor David Gómez (Suïssa, 1974) oferirà novament una actuació que ha batejat amb el nom de "1 piano & 200 veles". Un concert per als amants de la música de qualitat i dels ambients romàntics i especials com Cala Corb, que s'il·luminarà amb 200 espelmes per gaudir d'algunes peces musicals seleccionades pel pianista.


Es tracta d'un concert benèfic a favor dels Serveis Socials de l'Ajuntament i, per tant, se sol·licita als assistents que aportin el seu quilo i/o litre de solidaritat en forma de llaunes, llegums, llet, oli, farina, productes d'higiene personal, etc.


Nascut a Wattwil (Suïssa) l'any 1974, David Gómez va iniciar la seva carrera musical a una edat molt primerenca. Va realitzar els estudis de música als Conservatoris de Ginebra (Suïssa) i de Rotterdam (Països Baixos), on ha dut a terme també estudis de direcció orquestral i de tango per a piano. Des del seu primer recital, als 14 anys, ha ofert nombroses actuacions en qualitat de solista pels 5 continents, destacant el seu debut al Carnegie Hall de Nova York.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell