Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Música a la Fresca Es Castell 2017 torna dimecres amb quatre actuacions simultànies

El programa de la tercera edició de “Música a la Fresca Es Castell 2017”, el proper dimecres 16 d'agost a partir de les 21 hores, preveu la celebració de quatre esdeveniments musicals simultanis en diferents zones del C/ Gran. Concretament, al costat del Bar Isla actuarà Feedback; Casa Kuenka acollirà una “Noche Flamenca” amb Kiko Cortés (cante), Dani Carrión (guitarra) i Alberto “El Pelusa” (“cajón”); just al davant de Can Nito es podrà gaudir de ball en línia i, finalment, el duo Tikle Toe oferirà un concert de jazz sobre l'escenari ubicat a prop dels establiments Snoopy i Can Omi.

“Música a la Fresca” és una una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de la localitat, amb la col·laboració dels establiments del municipi, que se celebra a Es Castell tots els dimecres de 21 a 23 hores fins el 31 d'agost, amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el comerç de proximitat, així com també amb l'interès d'oferir una activitat lúdica molt apropiada pels mesos d'estiu.

La col·laboració dels bars, restaurants i comerços en general del municipi és una constant en el nostre poble que permet portar a terme iniciatives com aquesta.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell