Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Música flamenca per a l'últim Mercat de Nit de l'estiu a Es Castell

El proper dilluns 28 d'agost es durà a terme l'últim Mercat de Nit de l'estiu a la localitat, amb la música flamenca com la principal protagonista de la vetllada. Les actuacions dels Chaveas, a la zona del Bar Bahia, i de Lunaes Flamencs, molt a prop dels bars Can Omi i La Granja, començaran a partir de les 20 hores.


A més, a partir de la mateixa hora i fins a les 12 de la nit uns 83 comerciants i artesans, set més que l'any passat, oferiran els seus articles en un ambient estiuenc amenitzat amb música en viu. Els assistents trobaran productes de bijuteria, cuir, vidre, fusta, formatges, embotits, litografies, articles de bellesa, roba, encens, espelmes led, articles i jocs infantils, etc.


Es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell que se celebra tots els dilluns de juliol i agost al carrer Sant Josep i que finalitzarà dilluns que ve.


L'objectiu de la iniciativa és, un cop més, dinamitzar econòmicament el municipi i oferir als veïns i visitants una activitat lúdica, comercial i turística molt apropiada per als mesos d'estiu.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell