Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Obra Social La Caixa subvencionarà tres projectes de l'Àrea de Serveis Socials i Joventut

L'Obra Social La Caixa subvencionarà el 100% de tres projectes de l'Àrea de Serveis Socials i Joventut de l'Ajuntament des Castell. L'import total ascendeix a 2.847 euros i de les tres iniciatives presentades dues estan relacionats directament amb el Casal de Joves de la localitat.


El primer dels projectes que finançarà La Caixa és un taller d'estimulació cognitiva a través de les noves tecnologies per a persones majors de 65 anys, el pressupost és de 1.025 euros que es destinaran a l'adquisició del material necessari per dur a terme aquesta iniciativa.


L'Obra Social La Caixa destinarà també 1.382 euros al projecte de renovació del mobiliari del Casal de Joves. L'objectiu és que els joves dissenyin els mobles nous que seran fabricats amb palets, perquè aprenguin a cooperar, treballar en equip, reciclar i respectar el medi ambient.


La segona iniciativa relacionada directament amb els joves del municipi té un cost de 440 euros i consisteix en un taller social i educatiu, en l'àmbit del teatre i les arts escèniques, que tractarà dos problemes molt greus en la societat actual com són les drogues i la violència de gènere.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell