Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull de nou la recreació històrica del Tractat d'Amiens

La Plaça Esplanada des Castell serà de nou l'escenari de l'hissat de la bandera del Regiment de Sòria després del Tractat d'Amiens, una representació històrica amb personatges caracteritzats de l'època que escenifica la cerimònia de lliurament de Menorca a la corona espanyola per part de els britànics.


La performance, organitzada per l'Ajuntament des Castell, el Consell Insular de Menorca i el Consorci Museu Militar de Menorca, comptarà amb la participació de dos oficials a cavall, vuit artillers, nou abanderats, dos fusellers amb armes, dos tambors, 6 pifre (flautes) i dos canons.


A la data assenyalada per la Història dos canons de campanya van disparar 21 salves d'honor. Durant la representació del proper diumenge 24 de setembre a les 12 hores del migdia es disparen únicament dos salves d'honor, una pels artillers espanyols del Regiment de Sòria i l'altra pels artillers britànics del Regiment 17 de línia.


Aquestes representacions històriques estan emmarcades en les rutes històriques culturals, concretament a la Menorca Britànica, patrocinades pel Consell Insular de Menorca i se celebren a Es Castell durant la temporada turística des del mes de maig de 2013.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell