Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'oci, la cultura i l'esport se citen aquest dissabte a Es Castell

Els veïns d'Es Castell tenen al seu abast més de 30 activitats culturals, esportives i / o de lleure de tota índole el seu objectiu comú és oferir un ampli ventall d'alternatives per a totes les edats.


Judo, bàsquet, vela, bàdminton, música, pintura, costura, cuina, gimnàstica rítmica, ioga, escacs, futbol, fotografia, teatre ... La llista és molt àmplia i, amb la intenció de fomentar l'oci, la cultura, l' esport i l'aprenentatge, l'Ajuntament d'Es Castell, a través de l'Àrea d'Educació i Cultura, ha organitzat per tercer any consecutiu la Fira d'Activitats Curs 2017-2018.


Aquest dissabte 23 de setembre, entre les 10 del matí i les 14 hores, pràcticament la totalitat de clubs esportius, entitats i associacions de la localitat oferiran tota la informació i algunes fins i tot realitzaran exhibicions a la Plaça Esplanada, amb la intenció d'incentivar la participació de les persones que així ho desitgin.


En aquesta iniciativa hi haurà representants d'un total de 21 clubs, associacions, grups i entitats de Es Castell: l'Escola de Música, Menorca Badminton Es Castell, Colla de Geganters i Grallers des Castell, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, Club Judo Es Castell, Centre de Cultura, Tot Ball, Atlético Villacarlos, Club Rítmic Es Castell, Club de Jubilados, CB Es Castell, Revel'art Fotografia, Associació de Veïns des Castell, Àrea d''Esports de l'Ajuntament, Club Tenis Taula Es Castell, Grup Folklòrik Castell de Sant Felip, Grup Voleibol Es Castell, Casal de Joves, Escola d'Adults, Club Náutico Villacarlos i Espai Lúdic.


L'equip de govern de l'Ajuntament de la localitat vol agrair públicament a totes les persones que pertanyen a algun d'aquests col·lectius i als voluntaris la seva col·laboració per organitzar aquest esdeveniment.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell