Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell insta el Consell a executar el seu projecte de millora de la carretera Me-2

L'Ajuntament des Castell i les Associacions de Veïns d'Es Castell, Cales Fonts i Moll d'en Pons sol·liciten al Consell Insular de Menorca l'execució del projecte de millora del tram de la carretera Me-2 situat entre les rotondes de Fontanilles i S 'Arraval Vella o de Ses Escoles.


Es tracta d'un projecte que van redactar els tècnics del Govern Balear a l'any 2012 precisament a petició del Consell i la documentació està en el seu poder des de l'any 2014. Posteriorment, la iniciativa va caure en l'oblit i mai es va dur a terme. Cal destacar que, en l'actualitat, al municipi hi ha diversos aparcaments provisionals situats en terrenys de propietat privada en virtut d'un acord signat per l'Ajuntament amb els seus propietaris, però aquests convenis estan a punt de finalitzar i el consistori té constància que no serà possible renovar-los.


En conseqüència, davant la previsió de la disminució de l'escàs nombre d'aparcaments disponibles actualment a la localitat, situació que es veuria agreujada encara més si és possible amb la finalització dels acords abans esmentats, l'Ajuntament i les dues associacions de comerciants d'Es Castell insten al Consell que recuperi i executi un projecte que preveu la creació d'unes 200 places d'aparcaments.


En el transcurs de la primera visita oficial al municipi de la que ara ja és l'expresidenta del Consell, Maite Salord, ja se li va sol·licitar oficialment que es posés en marxa aquesta iniciativa que no només inclou un pàrquing, sinó que suposa la construcció d'un nou espai urbà concebut com un bulevard de 10,40 metres d'ample i 350 metres de longitud, amb una zona de vianants amb arbres, un carril bici integrat al passeig central, i parades per al transport públic. El pressupost ascendeix a 1.145.767 euros (IVA inclòs).


En definitiva, aquest projecte transformaria completament la percepció de la façana sud-oest de la població, convertint una carretera en un espai integrat en el nucli urbà d'Es Castell.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell