Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Oktoberfest es celebra aquest cap de setmana a Es Castell

La tradicional festa alemanya de la cervesa que se celebra durant el mes d'octubre al país bavarès, sota la denominació de l'Oktoberfest, es repetirà un any més el proper cap de setmana a Es Castell. A partir del proper divendres 20 i fins al diumenge dia 22 la carpa que s'ha instal·lat a la Plaça Esplanada serà l'escenari d'aquest esdeveniment.


L'Oktoberfest començarà el divendres a les 21 hores amb la primera actuació musical a càrrec de Ten Strings. La segona actuació de Feedback serà a les 13 hores de dissabte i, ja a la nit, concretament a les 21.30 hores, serà el torn de Los Niños de la Mari. Posteriorment, el discjòquei Kike Sastre amenitzarà la vetllada fins al tancament.


L'últim dia de la Okberfest, el diumenge dia 22, s'obriran les portes a les 12 del migdia i a les 13 hores actuarà el grup Petit Komité.


L'Àrea de Comerç i Turisme de l'Ajuntament des Castell organitza aquest esdeveniment únicament amb recursos propis, sense l'ajuda d'altres administracions, i amb la col·laboració de les empreses Bar Cafetal, És Dineret, Estrella Damm, Pepsi i Eventsen.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell