Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell celebrarà un any més Halloween i Tots Sants

Les àrees de Joventut i d'Educació i Cultura de l'Ajuntament de la localitat han organitzat un programa d'activitats per a la celebració de Halloween i la Festa de Tots Sants els propers dies 31 d'octubre i 1 de novembre, on l'eix central serà, un cop més, el Túnel del Terror i els tradicionals bunyols.


Dimarts 31 d'octubre la festa començarà a la Plaça Esplanada, a partir de les 19 hores, amb la instal·lació davant del consistori d'un "estand de Halloween" amb venda de begudes i menjar, una iniciativa organitzada per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament d'es Castell i la recaptació s'invertirà al Casal de Joves de la localitat. A la mateixa hora s'obrirà un túnel del terror infantil a les instal·lacions de l'antiga "escoleta" Es Soleiet, a càrrec del Club de Judo d'Es Castell. Una hora més tard serà el torn del ja tradicional Túnel del Terror a la Plaça des Mercat, activitat que organitza Siempre Salón i patrocina la Perruqueria Bel Pons. Finalment, a partir de les 22 hores, el discjòquei Kike Sastre animarà la "Halloween Town", una festa molt divertida per a tots els públics i amb entrada gratuïta que se celebrarà a la carpa instal·lada a la Plaça Esplanada.


Dimecres dia 1 de novembre al matí, Halloween donarà pas a la nostra tradició de Tots Sants. El Club de Judo d'Es Castell s'instal·larà un estand a la carpa de la plaça Esplanada a partir de les 10.30 hores per a la venda de bunyols i castanyes.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell