Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell serà la seu el 2018 de la XIII Congrés Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració

Es Castell acollirà al maig de 2018 la celebració de la XIII Congrés que organitza cada any l'Associació Internacional de Ciutats i Entitats de la Il·lustració. El primer tinent d'alcalde i la regidora de Cultura de l'Ajuntament des Castell, Florencio Conde i Begoña Mercadal, respectivament, han rebut la notícia aquest cap de setmana, precisament en el transcurs del Congrés anual de l'entitat celebrat a la ciutat de Cartagena.


Es tracta d'un esdeveniment que constitueix un punt de trobada per a les urbs creades i desenvolupades durant el Segle de les Llums, inspirades per la funcionalitat del seu disseny i la racionalitat de les seves construccions, amb independència de si són ciutats d'origen naval, cortesà, comercial o de repoblació. L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar el coneixement i la protecció del patrimoni material i immaterial heretat del segle XVIII amb projecció i reflex en la societat del segle XXI.


La regidora de Cultura de l'Ajuntament des Castell, Begoña Mercadal, va assistir a aquesta trobada per segon any consecutiu i tant ella mateixa com el primer tinent d'alcalde, Florencio Conde, han manifestat la seva satisfacció, tot i la gran responsabilitat que suposa l'organització d'un esdeveniment d'aquestes característiques.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell