Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell acull la tercera edició de la fira dedicada als animals de companyia

El proper cap de setmana se celebrarà al municipi la tercera edició de la Fira Es Castell, un esdeveniment d'àmbit insular dedicat als gossos i animals de companyia en general.


A partir de les 10 del matí del proper dissabte 18 i fins el diumenge 19 de novembre a les 14 hores es duran a terme desfilades, tallers, demostracions, un concurs infantil que consistirà en què els nens/es dibuixin la seva mascota i, com a novetat aquest any, es duran a terme dues jornades d'ensinistrament a càrrec d'experts en la matèria de la Protectora de Maó. Aquesta iniciativa consistirà en una caminada/excursió de dues hores de durada i per participar-hi s'ha de reservar plaça abans de divendres que ve trucant al número de mòbil 617240094 (Tato Rabassa). El preu per persona és de 2 euros.


La primera activitat es durà a terme des del mateix instant en que s'inauguri la fira, a les 10 hores del matí del dissabte 18 de novembre, amb el concurs "Dibuixa la teva mascota", una iniciativa patrocinada per l'empresa Fans Animals i que se celebrarà fins a les 11 hores del diumenge 19 de novembre.


L'agenda d'activitats prevista de la Fira és la següent:


Dissabte 18 de novembre

- 10 hores: Inauguració de la Fira i inici del concurs infantil "Dibuixa la teva mascota". A la mateixa hora començarà la caminada/excursió amb ensinistradors de la Protectora de Maó.
- 13 hores: Desfilada i presentació de gossos en adopció.
- 18 hores: Contacontes "Animalàrium", a càrrec de Gemma Moll.


Diumenge 19 de novembre

- 10 hores: Continuació del concurs infantil "Dibuixa la teva mascota" fins a les 11 hores. Segona caminada/excursió amb ensinistradors de la Protectora de Maó
- 12 hores: Lliurament dels premis del concurs "Dibuixa la teva mascota".
- 13 hores: Exhibició d'Agility Alaior.A més, la Cínica Veterinària Alaior oferirà sense cap cost atenció sanitària (estand nº 5) i servei de perruqueria canina (estand nº 9) durant tota la fira. També la Protectora de Maó ensenyarà tècniques d'ensinistrament caní durant els dos dies de durada de l'esdeveniment (estand nº 2).


Es tracta d'una iniciativa de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament des Castell, la primera edició es va celebrar el 2015 i se celebrarà de nou el proper cap de setmana a la carpa situada a la Plaça Esplanada. Hi col·laboren diverses empreses, associacions, clubs i entitats com Clínica Veterinària Alaior, Tararó Músics & Esdeveniments, Protectora d'Animals de Maó, Ca'n Rotger, Club Agility Alaior, Cats in Need Menorca, Ajuda Animal Menorca, Protectora Menorca, Megasound i Fans Animals.


L'Ajuntament de la localitat anima residents i visitants a visitar la segona fira dedicada a les mascotes que se celebra a l'illa i a gaudir de les activitats previstes.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell