Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Conferència sobre els llinatges més comuns d'Es Castell

La Secció de Genealogia de l'Ateneu de Maó oferirà un conferència-col·loqui el proper dissabte 25 de novembre, a partir de les 19.30 hores, a la sala d'actes de l'Ajuntament des Castell sobre els cognoms amb més arrelament en la localitat.


Els membres d'aquesta secció de l'Ateneu Antoni Guasch Bosch, Rafael Aedo Pons i Antoni Tudurí Miquel han identificat després de diversos anys d'investigació un total de 1.300 llinatges diferents relacionats amb el nostre municipi, dels quals només 100 representen el 70 per cent del total de els cognoms registrats.


L'objectiu principal de l'estudi de genealogia dels menorquins, en general, i dels castellans, en particular, no és altre que trobar les relacions de parentiu entre les famílies autòctones d'Es Castell i remuntar la genealogia de les diferents branques fins al segle XVI .


L'acte és públic i gratuït.

 
Imatges relacionades
 

CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell