Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Felicitació al Club Judo Es Castell

L’Ajuntament d’Es Castell vol felicitar al Club Judo Es Castell pels èxits aconseguits pels seus esportistes a la Copa d’Espanya de Veterans que es va celebrar el passat dissabte 24 de novembre de 2017 a Madrid.

La medalla d’or en categoria M6 de -81kg de José Antonio Sánchez, la medalla d’or d’Eduard Ortega en categoria M2 +100kg i la medalla de plata d’Abraham Navarro en categoria M1 -81kg, així com també el 5è lloc d’Scott Perkins i el 7è de Pelegrí Sánchez en les seves categories són un clar exemple de la bona feina feta pel Club Judo Es Castell i mostren els valors de compromís i perseverança tan presents en el món de l’esport.

És per Es Castell un motiu d’orgull tenir esportistes d’aquest nivell que portin el nom del nostre municipi allà on van i que són un exemple pels més menuts que s’inicien en el món de l’esport.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell