Es Castell donarà la benvinguda al Nadal un any més amb el tradicional mercat de productes nadalencs

Les festes de Nadal començaran un any més amb el Mercat de productes típics per aquestes dates tan assenyalades en el calendari. Serà els dies 2 i 3 de desembre, a l’envelat de la Plaça Esplanada.


El programa d'activitats de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament des Castell inclou iniciatives molt variades per poder gaudir aquests dies amb la família i/o els amics.


Els dies 9 i 10 de desembre se celebrarà, també a a l’envelat de la Plaça Esplanada, una Gala Solidària, un event que coincidirà amb la XXVII Ruta de Tapes.


Dissabte dia 16, a partir de les 11.30 hores al Poliesportiu Municipal, El Club Rítmic Es Castell celebrarà un Festival de Nadal amb la representació de l'obra teatral "El Cascanueces". L'endemà, diumenge 17, Festival de Patinatge Artístic des Castell, al Poliesportiu Municipal a les 18 hores.


Els actes previstos continuaran el dimarts 19, amb una cercavila amb les nadales dels fiets de l’Escola Municipal de Música, i dijous 21, de 17.30 a 20.30 hores, XXI Trofeu Judokita al gimnàs del Poliesportiu Municipal, amb l'actuació del Ninot Màgic, la visita del Pare Noel i la coreografia dels Elfs.


Dos dies abans de Nadal, el dissabte 23, la cavalcada del Pare Noel recorrerà els carrers més cèntrics de la localitat. Així ho farà també el divendres 29 la cavalcada de l’ambaixador dels Reis Mags, que és l'encarregat de recollir les cartes de tots els nens/es. A l'’endemà , dissabte 30, podrem gaudir d'un concert del grup Arrels de Menorca al Centre de Cultura.


Una de les novetats d'enguany serà que per la nit de Cap d’Any, després de la habitual convidada a raïm i cava davant l’Ajuntament, hi haurà una revetlla amb el grup Fora de Joc que actuarà en directe, a diferència dels anys passat quan hi havia un disk jockey


Finalment, dijous 5 de gener a les 18 hores arribaran els Reis Mags d’Orient al Moll d’en Pons per, posteriorment, recórrer els principals carrers del municipi amb parada a l'Església del Roser, per adorar el Nen Jesús, i el balcó de l'Ajuntament, des d'on saludaran a la població. Divendres dia 6, seguint la tradició, a partir de les 8 hores continuaran repartint els regals a domicili.

 
Enllaços Relacionats
Programa de Nadal 2017-2018