Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Ràdio Es Castell participa en l'homenatge del 30 aniversari de Ràdio Calvià

El divendres 17 de novembre, tancant les I Jornades de Comunicació des de les administracions públiques celebrades a Peguera (Mallorca), va tenir lloc la primera trobada de ràdios municipals de les illes, amb motiu de la commemoració del 30 aniversari de Ràdio Calvià, una de les ràdios municipals deganes de Balears.


Van participar en la trobada totes les ràdios municipals que emeten actualment: Alcúdia Ràdio, Titoieta Ràdio, Ràdio Artà, Ràdio Calvià, Ràdio Capdepera, Ràdio Es Castell, Ràdio Felanitx, Ràdio Illa, Ràdio Marratxí, Ràdio Pollença i Ràdio Porreres.


La directora d'IB3 Ràdio, Mar Cerezález, va conduir un col·loqui que es va iniciar amb un emotiu record a la periodista Joana Maria de Roque, morta recentment, i que va ser la primera directora de Ràdio Calvià.


En representació de Ràdio Es Castell va assistir a l'esdeveniment Andrés Ferrer. Cal destacar que els responsables de les ràdios municipals van debatre sobre l'eficàcia real de les mateixes, els seus objectius i si haurien de ser emissores generalistes o més aviat especialitzades en temes locals, coincidint en principis com la proximitat de les ràdios locales.También es va tractar la seva relació amb les noves tecnologies i les xarxes socials, així com els reptes que s'han anat superant i es presenten en aquest àmbit en un futur no molt llunyà.


La trobada es va clausurar amb una festa en què els participants i professionals que han passat per Ràdio Calvià al llarg d'aquests 30 anys van gaudir de la música de Pep Suasi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell