Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell instal·la un desfibril·lador a l'aparcament del Centre de Salut

L'Ajuntament des Castell, l'Associació Menorca Britannia i l'IB-Salut han signat un acord de col·laboració en virtut del qual s'ha procedit a l'adquisició i instal·lació d'un desfibril·lador a l'aparcament del Centre de Salut de la localitat.El cost de la iniciativa ascendeix a un total de 3774 euros, dels quals l'Associació Menorca Britannia aportarà 2.463 euros i el consistori la quantitat restant. La instal·lació d'un desfibril·lador automàtic Zoll, un tòtem extern, rètols, cartells amb instruccions d'ús així com el seu posterior control, revisió i manteniment aniran a càrrec de l'IB-Salut.Aquesta proposta s'emmarca en el Projecte Salvavides de l'Associació Menorca Britannia. L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament des Castell agraeix la donació d'aquesta entitat perquè és molt positiu per als habitants del municipi i els seus visitants.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell