Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

L'Associació de Comerciants d'Es Castell organitza una Marató de Nadal

L'Associació de Comerciants d'Es Castell, amb la seva presidenta Bel Pons al capdavant, han decidit incentivar les compres nadalenques al comerç local del municipi mitjançant l'organització d'un esdeveniment molt peculiar.


Es tracta d'una Marató de Nadal en el qual podran participar un total de nou persones que s'escolliran a l'atzar, mitjançant sorteig, d'entre els clients que hagin realitzat una compra a algun dels 40 establiments associats abans del proper dia 24 de desembre.


El sorteig es durà terme en directe a través dels micròfons de Ràdio Es Castell el mateix dia 24 al matí i els premis consisteixen en un total de 9 vals de compra, distribuïts de la següent manera: un val de compra per valor de 300 euros, 3 vals per valor de 200 euros cadascun i, finalment, 5 vals de 100 euros cadascun.


Els guanyadors del sorteig hauran d'utilitzar els seus vals dia 30 de desembre a partir de les 10 hores, en el transcurs d'una marató de compres. L'import del val s'haurà de gastar en un mínim de dos comerços associats.


L'Ajuntament des Castell col·labora en aquesta iniciativa.


Associació de Comerciants d'Es Castell


L'Associació de Comerciants d'Es Castell engloba un total de 40 establiments entre els quals podem trobar botigues de roba, merceries, basars, òptiques, farmàcies, perruqueries, centres d'estètica, ferreteries, immobiliàries, papereries, fleques, bars, restaurants, joieries , carnisseries, supermercats, etc.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell