Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Es Castell gaudirà d'un Mercat de Sant Antoni per celebrar la festa del patró de Menorca

La tradicional festa de Sant Antoni, patró de Menorca, es celebrarà com cada any a Es Castell els dies 16 i 17 de gener amb la torrada popular, la benedicció d'animals i un mercat tradicional com a actes centrals de la festa.


El diumenge abans però, dia 14, FEMEFOLK ha organitzat una ballada popular a càrrec dels grups Escola de Ball i Música del Centre Cultural i Esportiu de Sant Lluís i el Grup Folklòric Tramuntana de Ciutadella.


Dimarts, 16 de gener, se celebrarà la torrada popular de sobrassada i botifarró, a la carpa ubicada a la Plaça Esplanada. Les activitats començaran a partir de les 17 hores amb un taller de màscares per a fiets, a càrrec de la Colla de Geganters i Grallers des Castell, i, una hora més tard, es podrà gaudir de l'obra de teatre infantil Tatanka, amb Minucia Teatre. A partir de les 20 hores començarà, al mateix lloc, la torrada popular de sobrassada i botifarró, amb un mòdic preu d'un euro per a la beguda i dos euros per al menjar. Animarà la vetllada el Trio Arrels de Menorca i, a continuació, Petit Komité. Cal destacar que en el transcurs de la festa es procedirà al sorteig d'un menú per a dues persones al Cafè Restaurant Dit i Fet del carrer de Sa Lluna de Maó. Finalment, a les 21.30 hores, Glosat amb Soca de Mots al Centre de Cultura Villacarlos.


Al dia següent, dimecres 17, a les 10 hores, Mercat de Sant Antoni a la Plaça Esplanada i a les 11.45 hores, benedicció d'animals davant de la Parròquia del Roser.


El programa d'actes contempla també la celebració d'una ruta literària dedicada a Àngel Ruiz i Pablo, partides ràpides d'escacs i competicions de cotxes d'slots, entre d'altres.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell