Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell - Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12
 
 
     
 
 
Seu Electrònica


Indicadors de Transparència

Ràdio

WebCam Sant Jaume


Certificat de resident per a viatjar
Carpeta Ciutadana
Bústia de SuggerènciesComerços

Perfil del contratant
Policia Local
Proteccio civil
Escola de Música


Residus Sòlids Urbans
LOGO
          

Enhorabona al Club Judo Es Castell

L’Ajuntament d’Es Castell vol felicitar, una vegada més, al Club Judo Es Castell pels èxits aconseguits pels seus esportistes al Campionat de Balears júnior i sénior del passat cap de setmana del 20 i 21 de gener.


El Club Judo Es Castell va aconseguir en aquests campionat 2 medalles d’or, 5 medalles de plata i 5 medalles de bronze. Aquests bons resultats i l’elevat nombre d’esportistes del club que participaren en aquest Campionat venen a demostrar la bona feina que es fa en el club.


Des de l’Ajuntament volem encoratjar el Club Judo Es Castell a seguir amb la feina feta fins ara que és motiu d’orgull pel nostre municipi.

 
CONTACTAR
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar els tràmits dels diferents departaments, fer una consulta o obtenir informació, fer un suggeriment, una queixa o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament.

Plaça Esplanada, 5 - 07720 Es Castell Telèfon: 971 36 51 93 - Fax: 971 36 54 12 alcaldia@aj-escastell.org Carpeta Ciutadana Seu electrònica
Ajuntament des Castell